Viceforstander

Tornsbjerggårdfonden søger en engageret og fagligt velfunderet viceforstander til attraktiv stilling på den selvejende institution Tornsbjerggård

Tornsbjerggård ligger ca. 12 km vest for Odder og danner rammen om et bo- og arbejdsfællesskab for 19 udviklingshæmmede voksne, godkendt efter § 107 og § 104 i Serviceloven. Socialterapien er det idégrundlag, der former livet på Tornsbjerggård. Inspireret af Rudolf Steiners tanker om mennesket søger vi at realisere tanken om et ligeværdigt møde med det hæmmede menneske. Tornsbjerggård er en velfungerende arbejdsplads i stor udvikling og med 28 fastansatte medarbejdere

Din opgave vil bestå i:
• at samarbejde med forstander om ledelsen af Tornsbjerggård, økonomisk, fagligt og socialt.
• at samarbejde med bestyrelse, forstander og den pædagogiske leder om at udstikke visionen for Tornsbjerggård, der i den kommende tid indebærer udvidelse og nybyggeri.
• at være praktisk ansvarlig for skema og vikarer – i samarbejde med vikarfordeler.
• at være arbejdsmiljørepræsentant for ledelsen.
• at deltage i det praktisk pædagogiske/værkstedsmæssige arbejde.

Dine kompetencer:
Du har en faglig baggrund indenfor det specialpædagogiske område og gerne erfaring med ledelsesarbejde og/eller ønske om at udvikle dig indenfor ledelsesområdet.

Uddannelse indenfor eller erfaring med Rudolf Steiners socialterapi eller almen antroposofi vil klart være en fordel for at arbejde på et værdibaseret bo- og beskæftigelsestilbud – men er ikke et krav.

Din motivation:
Du er visionær og driftssikker og har lyst til at være med til at udvikle et levende og dynamisk bo- og arbejdstilbud for voksne udviklingshæmmede, hvor glæde og trivsel er i højsædet. Du motiveres af at samarbejde med engagerede og dedikerede medarbejdere. Du vil glæde dig over kontinuerligt at være med til at udbygge og forbedre tilbuddene til Tornsbjerggårds beboere i samarbejde med stedets øvrige interessenter.

Dine personlige egenskaber:
Som person er du åben og tillidsskabende og har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har et godt overblik og en god dømmekraft. Du evner at have mange bolde i luften, men finder samtidig glæde ved at fordybe dig i opgaverne.

Ansøgning:
Stillingen ønskes besat pr. 01.01.2020 og aflønnes med jobløn uden højeste tjenestetid.

Ansøgning med vedlagt CV sendes til boris@tornsbjerggaard.dk senest den 31.10.2019. Vær opmærksom på, at vi sender svar til den e-mail adresse ansøgningen er sendt fra.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til forstander Boris Jakobsen +45 71 71 12 03, bedst hverdage imellem 8–9 og 13–15.

Samtaler afholdes i uge 46 og 47.

Læs mere om Tornsbjerggård på www.tornsbjerggaard.dk

Anden jobsøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med en kort beskrivelse af din motivation for din ansøgning, samt et kort CV.
Det samme gælder for ansøgninger om vikararbejde.