Silashus-gruppen er meget livfuld, med beboere der gerne foretager sig mange ting.

Vi lægger vi stor vægt på, at huset har en hjemlig atmosfære, som er præget af de mennesker som bor og arbejder i huset. Det er vigtigt at skabe gode rammer, der både er rummelige og beskyttende, således at den enkelte kan udfolde sig, men at der samtidig bliver plads til alle. Der er en dynamisk udveksling mellem at være for sig selv og høre f.eks. musik og være sammen i et større fællesskab.

Beboerne inddrages i hverdagens gøremål, såsom madlavning og borddækning i det omfang, det er muligt for den enkelte. Beboernes velbefindende plejes på forskellig vis gennem f.eks. terapibade, sang og musik. Motion og sund kost er en selvfølgelig del af hverdagen.

Beboerne i Silashus har behov for megen støtte og opbakning til både personlig pleje og i det sociale. Der arbejdes med tegn til tale. Der er to medarbejdere knyttet til gruppen både i dagligdagen og i weekender. Der er sovende nattevagt i Silashus, som også kan kontaktes af beboerne i Aneshus, hvis de har behov for det.

Silashus er indrettet med plads til fire – fem beboere. Der er tre badeværelser m. toilet som beboerne deler. Et stort fællesrum, der fungerer som både spise- og hyggestue, køkkenet ligger i forlængelse heraf. Den tilstødende fællessal bruges ofte til leg og dans, når der ikke foregår fælles arrangementer.