Der er fire boenheder på Tornsbjerggård med 4 – 5 beboere i hver: Silashus, Aneshus, Steffenshus og Elseshus

Her får beboernes liv på Tornsbjerggård et trygt udgangspunkt. Hverdagen udspiller sig i hjemlige omgivelser præget af beboernes ønsker og behov. Vi tilstræber høj kvalitet i det pædagogiske tilbud.

Bosituationen skabes ud fra et behov for harmoni og tryghed. Det er af stor betydning, at man bor sammen med mennesker i hvis selskab, man føler sig veltilpas. Et moderne familie-bofællesskab. Der afholdes husmøder, hvor alle beboerne kan komme til orde.

Her findes muligheden for at lære og at udvikle sig indenfor et håndværk. Man øver sig ligeledes i kunsten at samarbejde. Både i fritiden og i arbejdslivet er der samvær på tværs af bo-enhederne. Her skabes mulighed for at gøre de ting man brænder for.

Tornsbjerggård kan tilbyde et aktivt fritidsliv med mulighed for at deltage i kurser o.lign samt forskellige sportsgrene som f.eks. ridning og bowling.

Bowling foregår i samarbejde med Lavia Odder, som er den lokale afdeling af en landsdækkende handicap idræts forening. I nærheden findes der gode svømmehaller som benyttes regelmæssigt. Skoven, som danner rammen om Tornsbjerggård, giver gode muligheder for at følge med i de skiftende årstider. Her kan man gå lange dejlige ture, eller løbe og cykle.